Merkevarer


Bordtennishuset.no finner du bordtennisbord og tilbehør fra kjente merker som Cornilleau, Stiga og Joola. Les mer om våre merkevarer nedenfor.


Cornilleau

cornilleau

Cornilleau er Frankrikes, og et av verdens største merkevare, med fokus på familie og barnevennlige bordtennisbord som kan brukes både ute og inne. De er også kjente for å lage veldesignede bord av høy kvalitet. På noen bord har Cornilleau til og med 10 års garanti! Hos oss finner du alt fra utendørsbord, ekte konkurransebord og prisverdige små bord for hele familien. Hvilket bord du enn velger kan du være sikker på å få noe bra!

Les mer om Cornilleau >
Katalog fra Cornilleau (.pdf) - Last ned her >
Se alle våre bordtennisbord fra Cornilleau >


Tectonic

tectonic

Tectonic er et bordtennisbord til nedsatt pris, laget av franske Cornilleau, som passer for både familien som til firmaet og skolen. Sortimentet har både bord til innendørs- og utendørs bruk. Er du ute etter et funksjonelt og holdbart bordtennisbord for en virkelig god pris – da er Tectonic et godt alternativ!

Se alle våre bordtennisbord fra Tectonic >


Nexeo

nexeo

Nexeo er et varemerke produsert av franske Cornilleau. Nexeo består av profesjonelle tilbehørsprodukter med lang levetid. Nexeo består blant annet av rack som er værbestandig, holdbare og passer godt i hånden. Produktene er også utviklet av gummispesialister fra Michelin. Kjøper du produkter fra Nexeo garanterer vi at du blir svært fornøyd!


Joola

joola

Joola er et merke som oppsto på 1950-tallet. De produserte sitt første bordtennisbord i 1952 og har siden vokst seg sterke på det europeiske markedet. I dag utvikler Joola produkter i alle prisklasser og produktene deres holder jevn og høy kvalitet. Merket sponser også store stjerner og talenter innen sporten, samt ledende europeiske klubber, nasjonale forbund og store internasjonale arrangementer. Joola har markedets smaleste bord i sammenslått stilling. "Slimfit-serien" tilbyr et virkelig kompakt alternativ.

Les mer om Joola >


Stiga

stiga

Stiga har laget bordtennisbord med høy kvalitet i over 65 år, og fortsetter å levere gode produkter. De har et bredt utvalg og her finner du alt fra utendørsbord og konkurransebord til billigere bord for hele familien!

Les mer om Stiga >
Se alle våre bordtennisbord fra Stiga >


Lenker

Kjøpsguide >
Media >


KUNDESERVICE

Man-Fre 09.00-22.00

INNENDØRS-/UTENDØRSBORD

GUIDE - VI HJELPER DEG!

Vi hjelper deg
med å finne
den produkt
som passer
deg!

Les mer >